Karang uga dikirim Kinloch layang ngakoni sing anyar Rangers padha "ora padha minangka lawas Rangers," nanging Kinloch nyatet ing Pengadilan sing Koral terus kanggo deleng kanggo Rangers minangka 'Lawas Tenan' ing bookie formulir talking stick resort casino nomer telpon.
UK bookmakers Karang sing dipeksa kanggo defend sing tinolak kanggo mbayar metu Scottish punter kang menang berjangka nang ing Glasgow Rangers FC kang dipeksa kanggo metu ing ndhuwur negara kang bal-balan divisi terraform azure fungsi app slot. Pengadilan bakal krungu sawijining final mirengake opo ing kasus iki on Thursday. Ing wektu, Rangers padha lungguh ing liya panggonan ing Scottish Liga, lan Kinloch ngandika totoan operator ditampa wager sawise kasir dikonfirmasi karo Karang kang kepala kantor terraform azure app layanan slot.
Vaughan Williams, sarujuk sing laporan kang disiapake kanggo Karang maneh ing Kinloch cilik ngandika Rangers padha ora dipundhawuhi "ing sembarang pangertèn nyata saka tembung" nanging laporan uga nyatet sing bookie wis "ora nyetel definisi" saka tembung. Kinloch pracaya iku ana amarga kanggo £250k payday nanging Karang nyariosaken Rangers wis ora nemen wis dipundhawuhi, ing paling, ora minangka Karang ditetepake relegation terraform web app penyebaran prajurit slot.