Global game buta Intralot wis kacarita wujud 29.9% nambah ing sawijining taun-taun bathi reged kanggo waktu katelu saka 2017 ana casino ing palo alto montana. Ing sawijining katelu financial pakaryan babagan penyimpanan file saka taun, perusahaan sing dilapurake bathi reged saka €63.8 m, ngantem €49.1 m tokoh ngrambah sak waktu katelu saka 2016 ana casino ing tebing colorado. Intralot dikirim klompok bathi saka €352.7 m ing Q3 2017, rising dening 10% saka €320.6 m kacarita sak periode sing cocog saka 2016 ana casino ing bowling green kentucky. Sawijining EBITDA tokoh uga wungu taun-taun sak periode, nambah 27.8% kanggo €45.1 m saka sawijining dhuwur sadurunge €35.3 m ana casino ing brandon manitoba. Perusahaan pangentukan sadurunge pajak uga tansaya taun-taun saka €1.3 m mundhut ing waktu katelu saka 2016 kanggo mediawiki €10.3 m sak periode sing cocog saka 2017 punika lor quest casino mbukak ing natal. Ing statement gawan asil, Intralot Group CEO Antonios Kerastaris komentar: "asil Financial kanggo 9M2017 nduduhake kemajuan anteng ing kabeh telung gol strategis nyetel dening perusahaan, yaiku hasil ing kinerja operasional, implementasine saka M&A sastranegara kanggo nambah untung saka kita aturan nyampur nalika gampang investasi ing produk anyar lan proyèk, lan Financial Profil di toto Maneh kanggo ngamanake long-term visibilitas."Intralot Group bubar rampung sawijining takeover Malayalam game perusahaan teknologi Bit8, mundhut tambahan 65% saham ing bisnis kanggo nglengkapi 35% nuduhake sing dituku ing 2015 punika lor quest casino mbukak dina iki. Ing September 2017, Intralot rampung €500m kurban jaminan saka 7-taun Cathetan Senior kang amarga kanggo mbayar maneh ing 2024 ing kapentingan tarif saka 5.25%, pamindhahan kang ditandhani ing mburi saka telung taun wektu ing kang perusahaan restructured sawijining long-term utang.2017 uga wis katon ing tondo asto saka ekstensi menyang sawijining ana lotre kontrak karo negara US saka Ohio lan Vermont, gerakane kang wis rego ing $5m lan $71m mungguh. punika lor quest casino mbukak.