John Kindt, Profesor saka Bisnis lan Legal Privasi ing University of Illinois lan vokal anti-gambling campaigner, wis disebut ing pamaréntah AS kanggo "re-criminalize" elektronik mesin gambling (EGMs) poker aturan 4 saka jenis kicker. Nulis op-ed kanggo Kidul Illinoisan, Kindt, sing mentas njupuk ngadeg kanggo mreksanono marang kanggo RAWA ing anyar congressional pangrungon, claims sing keuntungan ekonomi saka kasino sing adoh outweighed dening biaya sosial poker aturan ace dhuwur utawa kurang. "Gambling kang lobbyists allege anyar bathi tax, nanging akademisi pasinaon nunjukaké sing ing biaya saka gambling-disebabake angkara, bankruptcies, lan liyane sosial anyar biaya kanggo wajib pajak sing ing paling $3 kanggo saben $1 ing new tax revenue," piyambakipun nyerat.
"Ing negara paling, ing bathi tax sing alon siphoned adoh saka pendidikan lan guru-guru lan bali menyang gambling kang insiders, kayata anyar New York Lotre skandal ngendi $1.7 milyar iki dinuga misdirected." Saèstu, kanggo akademisi, Kindt ndadekake samar referensi kanggo "pasinaon," tanpa kasebut sumber, minangka ing kutipan ndhuwur, lan kene: "Pasinaon konfirmasi sing mahasiswa populasi sing utamané ngrugekke kanggo EGM gambling kecanduan lan bakal njaluk kecanthol ing pindho diwasa kecanduan tarif." Nalika kita lagi seneng kanggo njupuk apik profesor tembung kanggo iku, kita kudu nggawa metu sing ing RAWA pangrungon piyambakipun tresnani saka tembungé saka sinau sing nyimpulaké yèn, "gambling internet ora bisa diatur." Iki kuna sinau saka 1999 lan dina saka internet nelpon-up, penulis kang padha mbok menawa ora sing paling apik diselehake kanggo nangkep gambar ageng. Ing op-ed Kindt claims sing US Nasional Gambling Impact Sinau, uga diterbitake ing taun 1999, cap slot, utawa liyane khusus EGMs, minangka "kokain kokain" gambling.

Nanging, iki disingenuous; sinau ndadekake ora pratelan kuwi, namung tembungé pendapat saka ahli ilmu jiwa Dr Robert Kerja, sing diarani minangka kuwi ing taun 1992 poker aturan kabeh ing sisih pot. Kindt uga serikat sing US Nasional Gambling Impact Sinau "rampung sing sembarang serikat karo EGMs trep kanggo umum needed kanggo re-criminalize wong-wong mesin." Kajaba iku digawe ora kuwi rujukan casino online ora bonus Simpenan 20 euros.
Iku namung menehi saran sing Congress ngirim instigate "analisis pembangunan saka gambling kangelan digandhengake karo elektronik gambling piranti (EGD kang) lan faktor risiko sing ngancani évolusi iki kanggo pelanggan paling kamungkinan digambar kanggo wangun iki saka gambling." "EGMs nyilikake ekonomi konsumen, denigrate kualitas urip, nambah pajak, lan stigmatize pemerintah," ateges Kindt casino online ora bonus Simpenan 2021 anyar. "Pemerintah kudu ngganti gambar sing, re-criminalize EGMs, lan 'tuwuh ekonomi' kanggo narik kawigaten konsumen anyar bisnis, Digunakake, EGMs lan digandhengake gambling panyengkuyung bakal terus kanggo deteriorate lokal lan negara ekonomi." Kindt kang utama tuntutan, gambling sing ora kontribusi kanggo ekonomi, tetep hotly debated titik. casino online ora bonus Simpenan 50 giliran free.