GVC Holdings bakal njupuk liwat bwin.partai ing £1.1 milyar (bab $1,61 milyar) kanggo bakal rampung ing 1 februari, 2016 casino online ora bonus Simpenan 20 euros. Ing éwadéné kang hammered dening merbawani saka 3% EU PAJEK, bwin.partai dikirim revenue tambah saka bab 5% ing taun ing taun, kang lagi nyimak kuwat wutah ing seluler lan tambah kinerja ing casino operasi lan olahraga totoan casino online ora bonus Simpenan 2021 anyar. Kemajuan luwih ing biaya tabungan iki uga nyatet ing investor release casino online ora bonus Simpenan 50 giliran free. Saham bwin.partai disetujoni saben résolusi ngenani bid takeover ing desember 15, 2015 casino online ora bonus Simpenan april 2021. Ketundha persetujuan Pengadilan ing Gibraltar anyar GVC enggo bareng kudu dirilis kanggo dagang ing London Stock Exchange ing watara 8.00 a.m.ing 2 februari 2016 efek long term saka gambling. Lan outlook minangka ngiring iki klebu ing Pemandangan Cedhak dagang nganyari dening bwin.katelu: "Adhedhasar marang dagang anyar kinerja, ing siap metu Euro Juara ing taun 2016 lan taun lengkap entuk manfaat saka biaya tabungan wis ngrambah ing 2015, Papan pracaya sing Grup kang prospek sing kuwat, lan iki bakal meningkat durung luwih dening ngajokaken kombinasi karo GVC Holdings PLC." Ing September, sawise pirang-pirang sasi-dawa perang kanggo salah siji saka paling gedhe gambling operator ing donya, GVC Holdings Plc ngalahake metu saingan 888 Holdings Plc kanggo takeover bwin.katelu. dawa slot toasters digawe ing usa.