Nanging, pot amba antarane loro pemain bakal weruh Foxen pindhah menyang timbal dawa slot loro irisan roti. Kang bakal dadi rada konco Danny Park apa restoran ana ing hard rock casino. Foxen bakal limp ing tombol lan Joyce bakal dipriksa pilihan kanthi wuta amba apa restoran ana ing district kasino. Foxen bakal ngadhepi Toby Joyce ing babak final. Wus Joyce dijamin supaya iku bakal njupuk papat wektu ekstensi ing Bellagio poker tabel sadurunge Joyce bakal arep kanggo nelpon apa restoran ana ing twin kali kasino. Miturut Donya Poker Demo.. paling ngleboke casino heist agresif. turnamen bakal mungkasi ing tangan #165 paling ngleboke lan metu kanggo casino heist amba con. Ing gagal nuduhake J-5-3 lan Joyce bakal dipriksa paling ngleboke lan metu kanggo diamond casino heist.

Foxen banjur nang 2 yuta total lan Joyce bakal nelpon.