Donya dikenal kanggo sawijining unrivaled olahraga rintangan lan linuwih olahraga totoan solusi, UltraPlay wis bubar mlebu persetujuan kemitraan karo online lan slot game tabel panyedhiya Habanero paling ngleboke lan metu kanggo casino heist siluman. UltraPlay bakal luwih nggedhekake sawijining api produk portofolio karo immersive Habanero HTML 5 slot, kalebu blockbuster irah-irahan Koi Gapura, Jugglenaut, Langkawi, lan Kakaisaran Romawi. Dariy Margaritov, CEO saka UltraPlay, ngandika:" Mimpin dening inti ambisi lan sesanti kanggo kurban produk paling apik kanggo kita klien, kita mutusaké kanggo nambah Habanero kang isi game sugih nggabungke game keunggulan lan hiburan murni casino en ligne depot 5 euro. Kita pracaya sing game panulisan bakal mbuktekaken sukses nalika integrasi karo game online operator milih produk lan layanan kita." Toni Karapetrov, Sirah Komunikasi Perusahaan ing Habanero ditambahake: "Kita game sing buktiaken revenue generator lan banget populer karo pemain ing nomer saka sudhut negara amarga saka kualitas dhuwur lan hiburan murni casino en ligne depot 10$. Bisnis kemitraan karo UltraPlay bakal temtunipun bakal kahanan win-win minangka loro perusahaan ana ing antarane anjog lan paling competitive ing sektor, lan saiki nglaras expansion kanthi cepet." Karo paling anyar lan slot game tabel panyedhiya kapal, UltraPlay ngartekno bakal enrich sawijining casino kurban assembling bisnis sawijining jaringan saka game online merek karo ndhuwur-kedudukan produk pembangunan lan agawé game isi casino en ligne depot cashlib.
Babagan perusahaan: UltraPlay modern teknologi perusahaan, didegaké ing 2010, karo inti ambisi kanggo kurban pendekatan inovatif kanggo industri game online dening nyediakake lanjut totoan solusi, fokus ing olahraga, olahraga totoan, casino, manggon totoan lan bitcoin solusi hard rock casino hollywood ilang lan ketemu. Dipun klempakaken dening tim iGaming profesional karo sungguh pengalaman ing totoan pembangunan produk, operasi, olahraga lan marketing, UltraPlay punika partner dipercaya kanggo ngirimke unggul olahraga piranti lunak lan rintangan produk kanggo sawijining pelanggan hard rock casino hollywood warta.

Mangerteni sing luwih lengkap babagan perusahaan ing: www.ultraplay.co Pencet kontak: Lyubomira Petrova PR Pakar email: [email protected] Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre hard rock casino hollywood mbukak.