Cilik wonder banjur, sing Macau Slot ngatur kurang saka MOP 500m ing total turnover ing 2011, nalika kurang nahan totoan operator kaya ilegal salib-wewatesan operasi bubar mati ing Hong Kong lan Shenzhen direkam turnover ing milyar rue du casino mimizan plage. Macau Legenda, kang makaryakke loro kasino ing Macau ing sub-kalonggaran diwenehake dening SJM Holdings, wis ngrancang kanggo kurban total 2.05 b enggo bareng ing rega HKD 2.30 kanggo HKD 2.98 ( kanggo $0.38), nanging plans padha kalah mati stride minggu kepungkur dening lapuran sing China kang ekonomi wutah wis kalem, kang dikirim ing Hong Kong indeks reeling rueda casino santiago de cuba. SAR olahraga totoan monopoli, Macau Slot, weruh bathi munggah 47% kanggo MOP 80.8 m ing 2012 rue fosse roulette 21 6690 vielsalm. Sing liwat kaping telu MOP 17.8 m mundhut horseracing rasukan tiyang istri dikirim ing 2011 rue ferdinand craps 2 anderlecht.
Macau casino lan operator hotel Macau Legenda wis revived sawijining plans kanggo miwiti dhisikan aturan umum, sanajan volume saka enggo bareng kang sijine munggah for sale wis slashed dening luwih saka setengah. Ltd., kang direkam mediawiki MOP 85m pungkasan taun lakeside casino resort rv park. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre lakeside casino rv park peta.
Ngirim kabeh pindhah mati tanpa luwih hitches, IPO bisa ngedongkrak Macau Katrangan kang coffers dening HKD 2.8 b ($361m) lakeside casino rv park osceola iowa. Nomer uga wis diubah mudhun ing Macau Jockey Club, kang ilang MOP 57.7 m ($7.2 m) taun pungkasan, miturut tokoh diterbitake ing Macau Resmi Gazette. Iku padha akeh sing luwih apik liwat ing khusus administrative region kang greyhound racing monopoli, Macau (Yut Yuen) Canidrome Co.