Kazuo Okada kang dawa-ngadeg legal mungsuhan karo Steve Wynn uga wis seda mudhun ing sasi anyar, nanging simmering dhendham antarane loro mantan partners sepisan maneh resurfaced sawise Nevada hakim mecat Okada kang countersuit marang Wynn, paribasan iku ora "cognizable" ing Nevada Hukum lakeside casino resort osceola iowa. Miturut Las Vegas Review Journal, Clark County Distrik Judge Elizabeth Gonzalez digawe pamindhahan kanggo ajur Okada sipil extortion tuntutan hukum marang Wynn Resorts, khusus ol' Steve-O lan perusahaan umum counsel Kimmarie Sinatra, sing pungkasanipun dipeksa wong kanggo ngedol saham saka Wynn Resorts ing diskon casino tranchant le grau-du-bathi casino flamingo. Senadyan miturut kang di buwang, Hakim Gonzales durung ngomong sing aku iki ninggalake mbukak kamungkinan sing cocog bisa duwe sawijining wektu ing pengadilan ing mangsa ing complaint saka 'sipil kongkalikong setya dening extortion' casino latihan sekolah ing pretoria. Sing balung iki ketoke kabeh Charles McCrea Jr., Jepang gambling tycoon kang agung, marang Review-Journal kuwi mesthi bakal ngoyak ing wektu amarga.

Kabeh ora ilang kanggo Okada, sanadyan, minangka 19 liyane counts marang Wynn, kalebu claims saka nerbitake saka kontrak, penipuan lan nglanggar perusahaan dening hukum sing isih ing panggonan, menehi Okada pangarep-arep sing ing paling sawetara saka tuntutan hukum marang mantan BFF bakal mrentah ing sih kang casino tranchant cagnes-sur-mer casino terrazur. Nanging, iku isih jotosan liyane kanggo beleaguered Jepang, sing uga ilang legal perang minggu kepungkur nalika Tokyo pengadilan – wong kang latar mburi, ora kurang! – mecat a fitnah tuntutan sing diajokaké déning Okada marang Wynn Resorts lan eksekutif sawijining, matur sing cilik ngirim ora bisa ditangani dening Jepang pengadilan. Okada masalah iki dina ora' mung ngalang-alangi getih feud karo Steve Wynn. Ing Filipina ngendi perusahaan, Macan Resorts Hiburan, bangunan siji saka papat kasino sing bakal nggawe munggah Pagcor Hiburan Kutha, Jepang isih diselidiki bribery, ora kanggo sebutno biaya napuk ing wong lan nomer saka konstituen kanggo nglanggar negara kang Anti-Goblok hukum strategi nasional kanggo ngurangi gambling harms. Iku wis ora wis taun apik kanggo Kazuo Okada ing legal ngarep lan nalika ana isih kasempatan sing bisa menang sawetara iki tuntutan hukum ing mburi, ing kasunyatan sing kang melu ing dadi akeh cat gambar saka wong sing ketoke ora duwe butuh ing mengsah.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre national poker kepala munggah juara.