Akeh wong duwe, nanging ora ing kasus iki. Ing ngatur, hakim nyatakake: "bukti Substansial ndhukung papan kang grant saka Horseshoe Klub grandfathered lisensi game kanggo Peluru Salaka," miturut laporan ing Nevada Mréntahaké epiphone casino wilayah for sale uk. Ngatur dening Carson Kutha Dewan Pengawas sing ngidini Horseshoe Klub kanggo nransfer sawijining tanpo wates lisensi game kanggo anyar Peluru Salaka casino wis ayating US Distrik Judge James Wilson.
Salah siji saka masalah karo transfer lisènsi iki lack saka hotel kamar ing saiki ditutup Horseshoe casino epiphone casino coupe hard cilik. Pokrol kanggo ana kasino padu sing lisènsi iki roso sepi lan sing Papan kang transference saka lisènsi iki kasepakatan, capricious lan penyalahgunaan saka discretion 90 dina gandhengane master saka blackjack. Carson Kutha iku ibukutha saka Nevada, lan dumunung watara 30 mil kidul Reno 900 pemblokiran saka kulon casino dalan. A tandha ing lawang ing wektu nyatakake, "sementara ditutup nganti luwih kabar." Iku ora cetho yen nuntut rencana kanggo mréntahaké hakim kang ngatur 90 brahman cara lor casino.