8-9, 2017, 730 Green Valley Ranch buruh milih ing sih saka uni perwakilan saka pirang-pirang kelompok pegawe dening Culinary Search 226 lan Bartenders Uni Search 165, Nevada afiliasi saka NYAWIJI KENE, kang nggantosi luwih saka 57.000 buruh ing Las Vegas lan Reno. Ing rong dina pemilu ngawasi dening NLRB ing Nov.
Wakil saka Las Vegas-adhedhasar casino perusahaan on Thursday diajukake mréntahaké ing District of Columbia circuit saka U. Uni ing juli takon NLRB kanggo supaya rembugan bebarengan lan sawise seri saka filings lan mirengake opo, telung anggota panel mrentah kanggo uni rtg casino kode bonus ora simpenan. Stasiun Kasino punika narik kawigaten ngatur saka National Pegawe Hubungan Papan nindakake Green Valley Ranch kanggo rembugan kontrak karo Culinary uni. Uni pejabat on Thursday rallied konco NLRB ngatur ditanggepi dening ketua dewan Yohanes Ring rtg free muter casino kode. Pengadilan wis disetel Dec rtg casino ora bonus simpenan. Nanging NLRB papan ngandika Stasiun gagal kanggo gawé sembarang bukti anyar utawa bantahan kanggo ndhukung sawijining cilik t slot ngawut-awut for sale. Buruh ing papat Kidul Nevada Stasiun situs wis unionized ngisor iki NLRB pemilihan: Tebing Stasiun (September 2016), Palace Station (Maret 2017), Green Valley Ranch (November 2018), lan Palms (April 2018). Buruh ing Stasiun-ngatur suku casino ing California ngratifikasi uni kontrak ing oktober 2015.

Perusahaan wis digawe panyokro bowo bab unionization kampanye lan milih ing Palms padha karo sing ing Green Valley Ranch..