Loro-line komunikasi klebu link kanggo laporan warta ing Texas pamilihan de-pendanaan sawijining negara dhewe racing agensi kanggo nggawa bali ing mesin tanpa persetujuan resmi rtg casino ora bonus simpenan. Negara agensi kayata Idaho Racing Komisi bisa nggawe sak wentoro aturan administratif ing supaya kanggo dilakokaké hukum negara supaya dawa minangka iki didhukung dening gubernur t slot ngawut-awut for sale.
Ing Idaho, perang punika kabaripun bir antarane kulon negara pamilihan lan gubernur Clement "Butch" Otter liwat saran sing Republican kang uga bab kanggo institute sak wentoro aturan legalizing cepet sajarah horseracing wagering mesin t slot rak lan pinion. Sawise menehi sawijining disetujoni kanggo elektronik totoan mesin ing 2013, Republican-kontrol pamilihan kabaripun begalan terminal rong taun mengko liwat ngedeni sing padha wis "duped" menyang legalizing slot t slot alur for sale.
Gubernur wis sabab kang ngrasa banget bab nanging aku mung ati-ati, sanadyan, ing bab ora njupuk ahead saka proses." Kanggo luwih nggawe titik, Gunung kabaripun dikirim e-mail kanggo gubernur kang kantor ing selasa takon yen iku pancene wanted Idaho Racing Komisi kanggo duwe "gelaran" liwat cepet sajarah horseracing wagering mesin t slot padusan lawang segel.