Iku misale jek sing Betfred Departemen Keamanan wis mrentah marang search staff toko lan dianggep tiket kang minangka mung nuduhake limang £2 saben cara siji bets t slot alur for sale. Lewis wungu saka salah siji saka paling apik bengi turu kang urip, bali menyang bookies lan iki diwenehi kang winnings – kabeh £147 saka iku. Banjur mung minangka Lewis panginten kang bisa mung saged perkakas lan tangerine kanggo Natal, Betfred kang Manager Regional mbayar wong pribadhi neng ngarep kanggo pitutur marang wong sing senadyan IBAS ngatur, padha sarujuk kanggo ngurmati nang t slot padusan lawang segel. Ing pensioner njupuk perang kanggo Mardika Totoan Adjudication Layanan (IBAS), ngendi kang diwenehake wong-wong mau karo bukti saka 90 podho rupo bets kang wis digawe ing sasi, saben nuduhake £2 saben-cara lima-jaran totohan karo 50p saben-cara accumulator slot ka matlab kya hai. Totoan slip sing jeneng Pak Wiseman, Argaki, Va'Vite, Manca Irama lan Pobs Piala; nanging ora tembung 'accumulator' slot kan niet meer mbukak.

Pitakonan kang ana mung wong sing wis intended kanggo nggawe padha nang ing dina ing pitakonan – IBAS gelem gandhewo mudhun kanggo pratelan lan tinimbang didhukung bookmakers tengen kanggo nganggep nang minangka limang kapisah pemenang minus accumulator bagean saka nang slot ka matlab kya hota hai. Nalika ing limang jaran romped ngarep Lewis iki marang dening staff apa konco counter bilih piyambakipun badhe ngadeg kanggo ngumpulake £40,948, nanging bakal duwe kanggo bali dina iki nalika toko iki replenished karo dana perlu muter poker kanggo dhuwit nyata. Betfred mbayar metu £40,948 limang jaran accumulator, kanggo pensioner saka Port Talbot, senadyan ngatur saka Sawijining Totoan Adjudication Layanan (IBAS), mulangi wong-wong sing padha ora duwe banget muter video poker online tanpa dhuwit lan tanpa ndhaftar. Bali ing juli, Richard Lewis saka steelworker kang kutha Port Talbot, ing South Wales, mlaku menyang search Betfred bookmakers lan diselehake kang biasanipun limang jaran accumulator nang ing biaya £21.