Suku banjur needed pendapat saka NIGC kanggo netepake hak kanggo kurban Kelas II game sadurunge padha bisa mbukak sing kasino. Alabama-Coushatta Suku lan Tigua Suku (aka Ysleta Del Sur Pueblo) wis pungkasanipun wis sing tengen kanggo operate disahaké dening Nasional India Game Komisi (NIGC). Loro suku padha ing tengah kontrovèrsial "Texas Menace" seri saka deceits lan manipulations, sing in total, pungkasanipun mimpin kanggo federal pakunjaran wektu kanggo Abramoff. Ing sisih awal saka abad negara Texas uga wis overstepped sawijining wates lan dipeksa loro suku kanggo nutup game fasilitas ing allah tanah slot kart pami ci co kanggo jest. Kickapoo Bejo Eagle Casino dumunung ing Eagle kang Pass cedhak Rio Bravo lan tapel wates karo Meksiko, kira-kira 2 jam saka San Antonio. Alabama-Coushatta Suku ditutup Livingston Hiburan Pusat ing taun 2002 slot lapangan harder utawa verhuurder. Loro suku wis dibalekno asline kanggo federal pangenalan taun sadurunge Indian Game Peraturan undhang-Undhang (IGRA) kang liwati, lan loro suku duwe ukum liwat bantala, miturut NIGC Ketua Jonodev Chaudhuri play online poker for free lan entuk dhuwit.

Saiki mung siji casino ana ing tanah, lan siji ing segara ing negara kang industri game iki glethakaken sampah dening Jack Abramoff Native American lobbying skandal (bintang ing 2010 film, Casino Jack) muter poker online tanpa registrasi. Ing Aransas Ratu Casino wis aturan cruises metu saka Aransas Pass, cedhak Corpus Cristi wiwit Mei 12.. Federal pengadilan wis mrentah sing sadurungé klausa ing loro federal hukum sing maca, "Kabeh aktivitas game kang dilarang dening hukum Negara Texas sing dokumen dilarang ing leladen lan ing bantala suku," dialangi suku saka aturan Kelas III (Vegas-gaya) casino game play online poker kanggo free tanpa ndhaftar. Efforts kanggo owah-owahan ing federal hukum utawa Texas hukum ngalangi Kelas III game padha kasil.