Renault mbanting sing claims, matur Aquis' gagal kanggo njupuk kaadilan persetujuan teka minangka asil saka nomer saka kahanan disambungake menyang nawarake, kalebu tartamtu dokumen sing Fung kang perusahaan mesthine gagal kanggo ngirim kanggo pengatur ing wektu sing dibutuhake. Ngandika ing masyarakat kabinèt acara ing Cairns, Newman iki dipetik matur kang pemerintah ora bakal bullied menyang acquiescing kanggo panjaluk saka perusahaan kang pracaya wis nyoba kanggo lulus negara kang prentah kaadilan kir kanggo casino kepemilikan blackjack losses in a row. "Kita pancen setya kanggo nggawe manawa yen kasino sing mbukak ing negara iki, sing lagi mbukak cleanly, dening ajeni, biso dipercoyo, kapentingan bisnis," kang ngandika. Newman uga ngandika pamaréntah bakal ora nglilani wae njaba gangguan ngganggu karo sawijining kewajiban, kang ing kasus iki badhe ndherek njupuk jumlah cocok saka wektu kanggo mesthekake yen operator iku menehi casino lisènsi wis "kajen keringan lan biso dipercoyo kapentingan bisnis." "Pemerintah ora bakal di-push menyang opo wae kahanan ngendi kita ora duwe total kapercayan ing wong-wong sing seeking kanggo mbukak casino ing negara iki," Newman ngandika, minangka ingkang dipun paringaken dening Kurir Mail blackjack lighting buffalo grove il. "Australia pengalaman wis mesthi wis sing casino lisensi – kang banget terkenal komoditas – sing ditanggepi mung kanggo wong-wong sing wis kasil rampung tingkat paling dhuwur saka kaadilan diselidiki," Renault ngandika. "Iki Pamaréntah bakal tansah nglakoni bab sing tengen ing syarat-syarat awarding saka casino lisensi utawa awarding saka transfer saka lisensi blackjack low profile service jack.

Newman uga reiterated sing panjenengané tetep setya ing nggawa casino kanggo Cairns nanging ora mlebu mati ing sembarang proyèk yen iku tegese circumventing dibutuhake proses amarga blackjack liquor store cumby texas. "Iku penting sing kabeh wong-wong pengarepan kanggo nandur modal ing kasino ngirim kanggo proses." Nalika Newman njupuk luwih diplomatis sikap ing jeksa agung bisa ngetokake, Queensland Komisioner kanggo omben-Omben lan Game David Renault ana sethitik kurang sosial, criticizing Fung kang claims sing nyalahke kanggo gagal tuku saka Karang Casino Dateng kendel namung ing pundak saka pengatur kanggo sawijining mestine snail kang jangkah ing pagawean sawijining kaadilan kir grand eagle casino free kode bonus. "Iku mung bisa cilaka ana idin, umum ajining diri saka casino industri lan masyarakat umum kanggo maksud rodok kurang standar kanggo applied." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Renault uga diklaim Aquis ora kerjo bareng kebak ing sarujuk kanggo pitakonan karo OLGR ing proses pas wektune grand eagle casino free kode bonus.