Quattro wis kasedhiya tengen saperangan Stakelogic judhul kalebu Bejo Mutiara, Klasik Forties lan Encharmed, lan karo casino online merek kayata Casinomeister Casino saka 2018 ing wangun saka Videoslots, ComeOn lan Kindred uga liwat game platform pengumpulan kayata Santai Game. Quattro ngidini pemain kanggo muter siji, loro, telu utawa papat game bebarengan, duweni potensi nambah maksimum saham game fourfold lan ningkatake totoan kegiatan kanggo pamuter lan casino. Panjenenganipun wis dicet kang house biru (Chelsea) lan annoys kang tanggi karo bal-balan lokal songs ing game dina. geant casino drive la ricamarie. Kang adoration saka bal-balan uga nyatet geant casino drive fontaine dijon. Kawruh saka casino online industri – kanggo kalebu olahraga massive. Kanggo merek iki, Stakelogic wis nganyari Quattro kanggo kalebu macem Gamble fitur sing ngidini pemain kanggo muter game tambahan kanggo pindho utawa malah fourfold sing menang geant casino drive la valentine. Malta dilisensi Stakelogic, sing padha didegaké ing 2014 lan sing tanggung jawab kanggo slot game kayata Lucky Mutiara Deluxe, Buku Ngulandara lan Putih Kebo, wis announced release saka sing paling slot game inovasi, Quattro geant casino drive fontaine les dijon.