Salah siji saka keluhan utama sadurunge highly-diantisipasi bukaan saka Encore Boston Pelabuhan, biaya poto-parkir, wis kabaripun wis ono geant casino drive la valentine. Wynn Resorts wis ngilangi biaya poto-parkir ing sawijining Everett fasilitas, kang diarahke saka $22 kanggo nganti enem jam, lan $42 kanggo 24 jam geant casino drive fontaine les dijon. Miturut lapuran media lokal... ...$2,6 milyar, 3 yuta-alun-mlaku resor kemewahan lan casino dumunung ing sajarah Mistik Kali waterfront ing Massachusetts announced ana sing nggunakake saka sawijining poto-parking garage saiki bakal gratis kanggo kabeh tamu saben dina minggu gagasan kanggo casino tema pesta ulang tahun. Pengunjung wis sante free akses kanggo parkir ing sembarang salah siji saka 1,960 parking panggonan wiwit agustus gagasan kanggo kasino wengi katelu. Highly ngormati amenity: Ngomentari ing owah-owahan anyar, presiden Encore Boston Pelabuhan, Robert DeSalvio, ngandika.. gagasan kanggo casino pesta ulang tahun. "Free poto-parking iku sawijining amenity sing wis highly ngormati dening kabeh kita tamu. Sawise banget sukses kerjo introduksi, kita are pleased kanggo saiki kurban free poto-parkir pitung dina minggu kanggo nuduhake carane kita matur nuwun sing bakal Greater Boston kampung halamanipun casino." Mode liyane diwanti-wanti: Sadurunge juni 23, 2019, bukaan saka Encore Boston Pelabuhan, massa transportasi ana liya saka transportasi Wynn Resorts diwanti-wanti kabeh tamu kanggo nggunakke kanggo njaluk bantuan kanggo fasilitas apa denomination ing slot machine. Ing gaweyan kanggo alamat transportasi lan lalu lintas uneg-uneg, pelabuhan shuttles padha uga dibukak, bebarengan karo lokal lan regional pengangkutan anter jemput kanggo njaluk wong kanggo lan saka resor. Baris oranye shutdowns: Ing woro-woro saka Las Vegas basis operator ing advance saka pirang-pirang minggu ngrancang shutdowns saka Massachusetts Bay Transportasi Panguwasa kang (MBTA) Baris Oranye, salah siji saka panguwasa kang papat garis sepur, kanggo kabaripun alamat looming papan pemulihan masalah. Miturut Massachusetts Game Komisi agustus 2019 Revenue Game Reged laporan dirilis sasi pungkasan, Encore gampang paling ndhuwur negara kang loro liyane kasino gadhah kui $48.6 yuta ing revenue gambling kanggo sasi full page saka bisnis. apa dadu kontrol ing craps.