Guoco Group wis ditampa undangan padha idaman kanggo ing hubungan kanggo menehi hasil sing kanggo tuku Pangkat Group. Release saka Situs iki esuk sing rincian sing 71.53% saka pemegang saham wis dikirim bener undangan kanggo Hong Kong basis perusahaan. Senajan padha ditambahaké sing batesan saka 75% kanggo delist wis ora wis ngrambah lan iku dipercaya kanggo nampa tataran iki dening ana kang deadline hyatt spa lan lake tahoe kasino.

Analyst James Hollins Évolusi Securities uga komentar sing tenan, "nyana final ing tingkat ana kang kurban cedhak kanggo tetep ing ngisor iki 75% meaning iku katon kamungkinan sing Situs bakal tetep kadhaptar entitas ngluwihi cedhak saka kurban ing 15 juli." Saga wis rattled ing kanggo sawetara wektu minangka Pangkat kang bakal-padha ora-padha pendekatan kanggo menehi hasil ajeg bingung kabeh sing melu ing perusahaan. Iku kang dijupuk ing luwih alam bébas goings-ing saka iGaming industri akhir minggu saka katelu lan sampeyan bisa mbayangno sing iku tak sing sethitik cara kanggo pindhah nganti iku kabeh hunky dory. Liwat saluran ing Prancis, mantan monopoli panyedhiya Pari Mutuel Urbain (PMU) wis kacarita sing online totoan wis wungu dening 64%. Situs wis katon totoan munggah menyang total €639.5 m (£563.8 m) sawise iku wiwit kanggo nuduhake luwih saka percoyo ing sisih bisnis hyatt resort casino aruba. PMU uga weruh hasil ing prancis poker pasar minangka sing nuduhake saka pasar wungu kanggo 5% hyatt regency spa lan lake tahoe kasino. Miturut sawijining release, padha ngaku wis bejat menyang ndhuwur telung camping aturan olahraga totoan ing negara – kang sastra suluk bets ing jaran apa slot tong minyak lomba. Minangka kabèh "anyar" aktivitas wis nyumbang 16% kanggo PMU kang revenue game reged lan 63% saka sawijining wutah ing wilayah apa slot sudhut ing bal-balan.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa slot charterer.