Ing 7k mesin supaya kalebu 3,600 G20 Mujur unit, 2,400 Universal Slant lemantun lan 1k G20 Bar Menang pechanga resort casino ing temecula california. Perusahaan niat kanggo nggawe anyar IGT logo luwih penting ing sawijining mesin game uga minangka online supaya luwih nyambung konsumen karo account pechanga resort casino watesan umur. Nalika IGT niat kanggo nggawe PowerBucks kasedhiya ing macem-macem saka sawijining MegaJackpots irah-irahan, online aspek mung bakal kasedhiya ing ditrapake yuridiksi, kang kanggo wayahe iku ora ono, nanging Delaware kang teka online sasi sabanjuré lan New Jersey sasi sawise sing. IGT uga announced bukak saka loro anyar MegaJackpots irah-irahan adhedhasar populer James Cameron film Nari Karo Papan Srigala, er, Avatar, kang dening gedhine ketepakan, kedaden kanggo fitur lomba banget biru wong.
Patti Hart (digambarke kajawi ngandika logo), IGT kang sok-sok embattled CEO, ngandika perusahaan anyar gambar iki luwih saka kasempatan kanggo supaya anyar nulis. Ing adoh luwih konkrit IGT news (lan kang ora katon kanggo duwe akeh ing cara 'biru' isi), perusahaan wis mung inked menehi hasil massive kanggo sumber Caesars Hiburan karo 7,000 AVP video poker terminal pechanga resort casino 45000 pechanga parkway temecula ca 92592. Biru-tinged revamp iki dimaksudaké kanggo "nglengkapi sesanti perusahaan lan janji" uga sawetara liyane indecipherable conto saka manajemen-nganggo pechanga resort casino wiki. Gambling piranti edo Internasional Game Teknologi (IGT) digunakake kickoff Global Game Expo (G2E) 2013 kanggo unveil perusahaan rebranding, kalebu snazzy logo anyar.
(Ana uga anyar bluer logo teka kanggo IGT kang bebaya-ngritik nanging kaget sukses game sosial divisi, teyeng.) Susan Cartwright, IGT kang VP komunikasi perusahaan, ngandika shift kanggo huruf cilik bakal pitutur marang pelanggan sing "sampeyan bisa katon ing IGT ing cara sing padha nalika sampeyan wis ing past," nanging mandegake cendhak matur pelanggan bakal mbutuhake 3D kaca tingal utawa Busar 14 welding headgear ing supaya kanggo mirsani logo tanpa incurring kang ora bisa dibalèkaké karusakan ono sesambungan karo retina. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.