A bagean saka tax revenue, 49%, bakal pindhah menyang Atlantic City kanggo ijol saka samesthine mundhut saka bisnis, liyane 49% bakal pindhah kanggo kabupaten lan munisipalitas, lan 2% bakal dadi negara jaran racing industri hollywood casino joliet vip lounge menu. Casino Association of New Jersey uga nyatet sing Atlantic City pasar wis pungkasanipun miwiti kanggo stabil ing 2015, sawise iku wis akeh kenek dening kompetisi saka tetanggan negara lan bab pungkasan Atlantic City kabutuhan saiki kompetisi saka ing negara grand casino basel free prasmanan. Rencana ngajokaken uga bakal mbutuhake sing loro anyar kasino ing kapisah kabupaten lan ing paling 75 mil saka Atlantic City. [Gambar kridit: www.politifact.com]Negara Sen. lan mantan walikutha saka Atlantic City James Whelan liwat Twitter grand casino basel gratis prasmanan. Patbelas sasi kepungkur, aku ngajokaken framework kanggo sembarang expansion ngajokaken kanggo Lor Jersey grand casino basel offene stellen.
"North Jersey kasino bakal ngalami kanggo kita ekonomi lokal, nyopir proyek lan investasi metu saka wilayah kita," ngandika negara Sen grand casino tanggal luka poker. New Jersey pamilih bisa muter peran amba ing nentokake apa kanggo sarujuk loro anyar kasino ing sisih lor negara amba slot menang ing kasino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre amba slot mesin menang uk.