uring dheweke telung taun drajat ana, dheweke fokus ing komunikasi global strategi lan siasat, iklan perusahaan, "eksekutif panginten kepemimpinan", pemerintah lan investor hubungan komunikasi, dodolan enablement, web gagasan, lan dados setunggal komunikasi.efore gabung IGT, Ms Cartwright dianakaké nomer posisi manajemen senior ing marketing, iklan, komunikasi lan operasi karo anjog komunikasi agensi klompok casino ora simpenan kode promo. Dheweke wis buktiaken pemain sing bakal nyedhiyani kita karo terkenal kepemimpinan lan pitutur," ngendikane Pak Isaacs ing statement gawan ana kang woro-woro saka dheweke janjian. klompok casino kode promo ora simpenan.