Iku salah siji ing generasi grand eagle casino kode bonus ora simpenan. "Aku arep metu ana lan mbuktekaken kanggo aku lan kanggo pembuangan uga lan aku pengin tetep aktif." Calderwood saged ngontrol perang nglawan Maia, minangka dheweke iku luwih apik striker, malah yen dheweke ora atlet elit. Iku potensial juara sing keuntungan saka panuntun dhumateng saka manager Ronda Rousey – mbok menawa paling apik wadon MMA star kabeh - wektu casino teka kanggo russellville ar. Nanging ing wektu sing padha, aku ora njupuk mbayar lan wong-wong sing ora mikir aku cocog kanggo titik iki," Calderwood marang MMA Fighting casino teka menyang negara college. Shahbazyan (11-0) lan Brunson (20-7) judhul setu wengi kang kertu ing UFC kang Bias fasilitas ing Las Vegas. Aku ngerti apa aku looking ing, lan sampeyan ngerti apa sing lagi looking ing casino teka menyang negara college pa. Brunson wis ditampilake sing kemampuan kanggo tenang njupuk perang menyang babak mengko ing pungkasan. Nanging kang pracaya sing amba menang liwat banget hyped Shahbazyan bisa nggawe wong nyata contender maneh.

Iku menarik kanggo pungkasanipun dadi ing wektu iki ngendi everyone wis miwiti kanggo njupuk kabar." Ing 22-taun-lawas, Shahbazyan wis rangking minangka No apa poker supaya hard kanggo sinau. Uga ing UFC Fight Night kertu, Vicente Luque (-195) lika mati marang Randy Coklat (+155) ing flyweight bab, lan lightweights Lando Vannata (-160) lan Bobby Ijo (+128) uga perang ing kertu utama. apa poker kasedhiya rdr2.