Saipan operator casino Imperial Pacific International Holdings (IPI) wis diwenehake ekstensi ing wates kanggo loro sak wentoro lan permanen game acara hard rock casino online layanan customer.

Janet Maratita wis ngenalaken aturan sing bakal nemtokke 5% tax ing kabeh revenue game ing CNMI. Casino anyar saiki kudu bakal rampung dening agustus 31, 2018 hard rock casino online florida. Sing terakhir faktor wis nyebabake IPI ora butuh ala tinta ing ngisor iki tahanan saka saklawasé 200 ilegal buruh Chinese ing situs construction, skandal sing IPI wis disalahake ing sawijining contractor utama. By comparison, casino 32 pasar massa tabel kacarita digabungake gulung saka $118m, nalika sawijining 141 slot mesin lan elektronik game tabel kui nangani saka $87.3 m. Paling Sunshine iki mestine kanggo mati ing April 30, nanging saiki wis wis diwenehake ijin kanggo operate nganti 31 agustus, 2018 hard rock casino online download.

Komisi uga disetujoni IPI request kanggo ngluwihi operasi saka sawijining Paling apik Sunshine Manggon 'sak wentoro' casino ing Garapan kang T Galleria mal shopping. IPI conducted 'preview' anyar casino sadurungé sasi iki, nanging ana ora pratondo nalika iku bisa miwiti nampi nyata gamblers kanggo nyeleh bets sing. Saipan kang pemerintah ora njaluk akeh sing karunia, duwe gagal kanggo nemtokke tax ing revenue game nalika iku originally disetujoni sawijining casino hukum osrs kraken paling apik ing slot.
Nanging Rep. Selasa, Persemakmuran saka Northern Mariana Islands (CNMI) Lotre Komisi diwenehake IPI extension agustus 11, 2017 deadline kanggo ngrampungke casino bagean saka sawijining ing-pembangunan Imperial Pasifik Resort (digambarke) ing Saipan kang Garapan wilayah.