ragon Inc nyatakake ing ana release penet sawijining teknologi bakal nggampangake "kacepetan, keamanan, [lan] penak" kanggo VIP muter ing kasino mbukak dening Pitu Luck account, nalika "ngurangi fees" kanggo rollers dhuwur.lockchain – uga dikenal minangka "mbukak mbagekke ledger" – kang katon ing sawetara kwartal minangka utama advance ing keamanan, panyimpenan lan enggo bareng informasi lan transaksi saka babakan dhuwit utawa liyane nilai ekonomi dianakaké ing wangun digital.ccording kanggo Dragon Inc website, casino pamuter bisa tuku tenan kang token saka cryptocurrency ijol-ijolan mangga suggest sawetara wektu slot. Padha bisa banjur bakal swapped kanggo tenan kang Naga Global Kripik ing sawijining partner kasino lan junkets, lan diputer ing pamilike game acara.ragon Inc web disaranake tenan wis kekancan karo papat beda junket operator ing Macau, nanging iya ora ngenali wong-wong mau.usiness resiko konsultan Steve Vickers, mantan senior Hong Kong policeman, marang GGRAsia ing sela-sela saka januari acara ing Macau sing cryptocurrencies, sing bisa digunakake salah siji kanggo nyimpen nilai ing maya utawa akses fiat itungan liwat conventional sistem perbankan, wis – ing Macau konteks – potensial kanggo dodge China kang efforts kanggo gagang outflow ibukutha. dragon quest xi slot machine auto.