Ing ana, ing liga announced iku wis mlebu eksklusif kemitraan menehi hasil karo Française des Jeux (FDJ), pamaréntah-diduweni nasional prancis lotre panyedhiya lan paling gedhé olahraga totoan operator ing Prancis ing ParionsSport account. Nalika syarat-syarat financial wis ora wis dibeberke, multi-taun menehi hasil bakal weruh FDJ makaryakaken resmi liga data kanggo olahraga totoan lan nggunakake NBA iklan tengen sawijining tanah-based online lan olahraga buku dragon quest xi slot machine guide. Nanging nalika lagi lobbying Congress lan negara legislatures ing bid kanggo nggawe iki prentah, NBA lan NHL uga wis awake dhewe melu karo operator lan striking komersial tawaran telung 7 free mesin slot.

A sinau diterbitake pungkasan sasi dening Amérika Game Association kira-kira liga bisa ndeleng revenue tambah saka $585 yuta saben taun saka olahraga totoan, liwat iklan, data, sponsor, lan media tawaran, uga tambah ing dodolan tiket.. Nanging iku cetha sing sawijining sikap iki thawing minangka awal 2014 nalika banjur-anyar Komisioner NBA Adam Salaka penned op-ed ing New York Times, pangling donya wis diganti lan nelpon kanggo angger-angger. NBA kang wakil presiden senior saka liga governance, Dan Spillane, marang Gambling Selaras bubar sing iki bagéan saka "podo trek" strategi, loro komersial lan legislatif. Perusahaan makaryakke sawetara 27,000 toko totoan cedhak ing saindhenging Prancis telung 7 slot machine for sale. Ing oktober, NBA mlebu padha iklan lan isi menehi hasil karo MGM, ngandika dening insiders industri kanggo dadi worth $25 yuta kanggo liga. Vandana Balachandar, NBA Eropah lan Wétan Tengah wakil presiden, kekancan global, ngandika ing collaboration bakal kasil ing "paling apik game lan hiburan pengalaman kanggo konsumen" liwat nggunakake "akurat, resmi, nyata-wektu NBA data." Kabeh pro liga sing semangat kanggo monetize olahraga totoan liwat advertisement saka data resmi telung 7 casino spearfish sd. Salah siji langsung upshot iki menehi hasil sing Las Vegas olahraga buku wis tansah studiously nyingkiri nglanggar hak cipta masalah kanthi nggunakake sengaja samar syarat-kaya "pro basket totoan," nanging MGM saiki bisa bangga kurban "NBA totoan" ing sawijining olahraga buku tengen negara.