Wis sampeyan tau ngeweruhi carane akeh tato misuwur stars olahraga duwe inked ing awak?Sing ana likeness sing Njupuk-Loro uga wis kanggo padu karo. Uga, saklawasé everyone watara sudhut terus poker. — NBA 2K 2K17 (@NBA2K) 2 juni, 2016 Akeh satelit kepungkur, dawa sadurunge olahraga iki bab, aku dianakaké 'Game Dina' ing house sandi. Legal makalah nyatakake Oak Ngalangi wis nyoba kanggo nggayuh utang saka $1.4 m kanggo noto lisènsi lan Njupuk-Loro wis nolak arome casino lac leamy menu. Minangka karo paling iku kaya iki cilik rampung munggah kang dienggoni metu saka pengadilan ninggalake riddle saka nggunakake tato tanpa artis ijin isih mboten kapecahaken. Simbol ing pitakonan klebu tembung 'Terus Dhewe" ing bicep saka LeBron James, makutha asungaran karo kupu ing bicep saka Kobe Bryant, lan macem-macem bêsik seni inked dhateng badan pemain NBA DeAndre Jordan, Eric Bledsoe, lan Kenyon Martin sak meja poker tembung whizzle. Iku ora tugas lan gampang nyalin gambar awak, nanging tim ora proyek apik ambu lounge menu casino el shatby. Pembuangan nyana apa-apa kurang casino paling apik laut prasmanan ing biloxi. Njupuk-Loro wis didol luwih saka 4 yuta salinan saka NBA 2K16, lan NBA 2K16: Dalan kanggo Final iki sukses ageng manawa kanggo bakal replicated ing mangsa karo blumbang hadiah mung njupuk ageng lan ageng.
Iku idea tumrap ing kapinteran.