Kredit culpability: Nanging, Morgan Stanley analysts kabaripun salajengipun ati-ati menehi saran dening asserting sing casino operator ing Macau wis bebarengan wungu ing keluwihan saka $8,5 milyar ing utang anyar wiwit wiwitan coronavirus pandemi nampilaken rata-rata 5% kapentingan tarif unsur casino flamboro 967 ing-5 dundas ing l9h 5g1. Trio purportedly pocapan sing iki seger ibukutha salajengipun disetel kanggo dikenani liwat $400 yuta ing annualized biaya kapentingan obah maju, kang nggantosi ing wilayah saka 5.5% saka sektor kang 2019 aliran awis free-kanggo-aspek usaha unsur casino chilliwack enom dalan chilliwack sm. Miturut laporan saka GGRAsia, financial layanan buta sing dicethakaké iku saiki ngarepake kasino ing mantan portugis enclave kanggo nggawa ing digabungake taunan bathi game ing wilayah saka $16.3 milyar, kang sawetara 19% luwih murah tinimbang sawijining forecast sadurungé. Terus merbawani saka coronavirus pandemi kabaripun wis dijaluk global perantara lan investasi tenan Morgan Stanley murah sawijining mbadek 2021 dikumpulke game reged bathi ramalan kanggo Macau bar le casino port louis. Sumber rinci sing iki downgrading rawuh minangka pejabat pemerintah lokal terus kanggo dilakokaké sawetara coronavirus-related watesan kanggo wong-wong lelungan antarane Langkawi, Hong Kong lan dharatan China bar louie mohegan sun casino.

Pangentukan pangarepan: telung ahli kabaripun tindak ing kanggo nyampekano informasi sing padha nyana kuwi langkah-langkah kanggo kelakon sak setengah kapindho taun supaya minangka kanggo menapa malih ngidini operator casino ing Macau kanggo kirim dikumpulke taunan pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortization watara $2,8 milyar, kang nggantosi meh 37% diminution ing forecast sadurungé saka $4.6 milyar bar patin roulette annecy.