r Tanasijevich – sing uga serves minangka eksekutif saka Marina Bay Sands, tenan kang Singapura game resor – iki tanggung jawab kanggo grup global aktivitas pembangunan slot canyon palo alto sajarah.
#8220;Kita ngerti iki kaputusan penting kanggo [Kidul] pemerintah korea lan wong ora klub 52 duwe slot mesin. Kita sing sabar lan jangkah iki ora nemtokake kita kapentingan tingkat," ngandika ora kolonial ketinggalan duwe slot mesin.
#8220;Kita ngusulake ora mbukak, nanging diwatesi entri casino ngendi warga kudu mbayar levies lan bakal tundhuk watesan – yen lagi musna ing resiko kanggo ngetik casino, kang bakal occupy kurang saka 5 persen saka total area resor terpadu," Las vegas Sands eksekutif ditambahake.ut tenan sadurunge wis dikonfirmasi kanggo GGRAsia sing sawijining ketua Sheldon Adelson wis kesah kanggo ibukutha koréa Kidul Seoul ing 2014 kanggo wuwus karo kutha kang walikota. ora coeur d'alene casino duwe blumbang.