Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ora kolonial ketinggalan duwe slot mesin. Nanging ing kene paling penting nganyari, mungkin utama alesan ngapa perang iki malah kedaden ora coeur d'alene casino duwe blumbang. Ing acara blockbuster nyuwil ngrekam sadurungé saka 2.48 m jujur kui dening Mayweather kang 2007 perang karo Oscar De La Hoya ora coles dhewe poker mesin. Mayweather disimpen kang ngrekam kalah sawise unanimous nilai kamenangan Philippine congressman nanging iku oke amarga sawetara mikir sing bakal dadi presiden tho australia poker mbukak gold coast. Pacquiao sing dicethakaké kang wis nandhang bundhas pundhak tengen, kang nyebabake bettors lan pembuangan kanggo mewek gawe salah, pakaryan babagan penyimpanan file tuntutan hukum kiwa lan tengen australia poker demo gold coast 2021.

Gumantung carane akeh PPV padha ing SD utawa HD, total revenue kanggo perang bakal antarane $550m–$595m. Oke, Mayweather-Pacquiao tindak mudhun ing sajarah minangka Perang Abad sing tau ana.