NagaCorp Ltd., operator saka NagaWorld, lone casino ing Kamboja ibukutha Phnom Penh, wis kacarita unaudited operasional highlights kanggo page sangang sasi 2012. supaya ing saperangan saka minggu padha kudu rampung lan kita bakal ngerti yen lagi arep bebarengan utawa yen iku mung perusahaan rusia." AGTech Holdings Ltd.ngandika sawijining Bejo Racing product, komputer-simulasi Formula 1-gaya racing game sing wis siaran kanggo liwat 1,500 Cina kopi lotre liwat kabel TV, wis bucked gaya mudhun sing wis mentas kenek olahraga lotre produk tengen China. Nanging Alexander Chkheidze, wakil direktur umum Nash Dom Primorye (tenan sing supervising project) ngandika perusahaan sing isih kasengsem st. pete pantai casino cruises. A taun salajengipun, Bejo Racing wis ngluwihi RMB 1.3 b (m) ing dodolan ing Hunan, ngewangi ngedongkrak provinsi agustus olahraga dodolan lotre munggah 74.6% liwat taun sadurunge acara center ing hollywood casino charles kutha wv lelenggahan dina rata-rata.
"Padha duwe sawetara jenis saka memorandum saka pangerten .. ing epidemiologi saka patologi gambling. Chkheidze marang GamblingCompliance sing loro saka rusia pelamar "sejatine ing wuwus" karo Melco Makutha Hiburan lan Genting tambahan ing ngleboke saka casino.