Ana kang baris nggoleki nalika nerangake kanggo legal lan ilegal minangka adoh prancis ngatur awak ARJEL mrihatinake ing epidemiologi saka patologi gambling.

ARJEL kang agung bisa ngetokake paling anyar wis apa karo otomatis pilihan ana ing prancis poker situs. Prancis ngatur awak ARJEL pitakonan legality saka apa iku kasebut minangka 'otomatis rebuy' fungsi ing poker situs ing ngleboke saka casino. Otomatis rebuy ngidini pemain kanggo njaga dana ing akun-akun sing ing sawetara tingkat kanthi otomatis bailing metu. Nanging, ARJEL misale jek nimbang sing dening definisi, fungsi saka 'otomatis rebuy' ora bener ndherek validasi dening pamuter lan sing ing kahanan tartamtu, fitur uga duwe kemampuan kanggo mbabarake pamuter pinunjul resiko kecanduan casino online vs manggon casino.
Miturut lapuran saka iGaming Prancis ARJEL ndudohake uneg-uneg sing fungsi bisa nimbulaké pemain' saldo kanggo diminish "tanpa wong kadhaton," lan camping bakal pitunjuk dening ARJEL kanggo meksa pemain "kanggo nampa, sadurunge saben game awis, asas saka 'otomatis re-tuku," yen padha pengin terus aturan pilihan iki.iGaming Prancis lapuran sing ARJEL bakal meksa kabeh operator kanggo tundhuk karo anyar iki, bening ngatur dening 1 September casino online visa wis ora ana maneh . Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre online casino vikings go berzerk.