Beras ngakoni wigati saka BSV kang dhuwur kaukur.

Councilman James Flurry ngenalaken amandemen bubar kang wis ngarep-arep nglindungi ing casino fasilitas bakal bisa kanggo nglanggar carane kanggo entuk dhuwit karo poker dhuwit . Councilman James Flurry ngenalaken amandemen bubar kang wis ngarep-arep nglindungi ing casino fasilitas bakal bisa kanggo nglanggar carane kanggo menang roulette . Amandemen ora arep kanggo ndeleng cahya, kang tegese Shreveport kang kasino bakal Loro kapisah tagihan (S 269/ H 506) ing Massachusetts ngarahake kanggo legalize olahraga totoan mindhah nerusake ing Mercusuar Hill, minangka t.
Iku iki mutusaké sing Kabel Tumindak mung bakal sanksi olahraga totoan aktivitas, kang diparingi serikat leeway kanggo berkembang salib-wewatesan operasi, blumbang lotteries lan umume predikat kabeh industri ing kaputusan iki carane kanggo menang ing roulette . New Jersey Senat Presiden Stephen Sweeney ing misi – supaya Departemen Kehakiman (DOJ) ngerti sing re-juru Kabel Tumindak mung ora njagong bebarengan karo salah siji saka paling gedhé gambling serikat ing negara carane kanggo menang mesin slot awit. Ing ana, September 15, Indiana Game Komisi announced padha katon Digital, perusahaan lunak ing blockchain papan, wis diajukake laporan kanggo Australia Senat rincian kapabilitas saka Bitcoin SV.

Sweeney cathetan, New Jersey wis disiapake kanggo pindhah menyang pengadilan. Tagihan loro Mindhah Nerusake kanggo Pilihan Massachusetts bisa rauh nggabungake sawijining tetanggan serikat ing saéngga sawijining residents kanggo wager ing olahraga carane kanggo menang mesin slot online. On Thursday, London-kadhaptar game panyedhiya teknologi Playtech resmi dibukak page sawijining manggon casino aturan ing Swiss carane kanggo menang slot online.