Yen ana sing regane kanggo serangan ancaman, iku ora ndherek ujung game staff (croupiers, panganyang), senajan gamblers kamungkinan bakal ngadhepi akeh maneh ngenteni saka biasanipun kanggo njaluk ngombe dikirim menyang meja mbukak rune slot nasibe 2. Ing kumpulan, kang makili kabeh saka bartenders kanggo kuli kanggo tamu abdi kamar, seeking (antarane liyane iku) luwih safety panggonan makaryo lan pangayoman saka jawatan seksual (malah yen Steve Wynn wis ngiwa bangunan) mbukak casino prasmanan near me. Loro perusahaan ditanggepi statements ing ngisor iki ana kang milih insisting sing padha nyana resolusi sadurunge sembarang tumindak serangan carane kanggo muter roulette ing casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Selasa, kira-kira 25k anggota saka Culinary Buruh Uni Search 226 lan Bartenders Uni Search 165 milih 99% ing sih saka citywide serangan minangka awal minangka juni 1, nalika 50k buruh' saiki uni kontrak karo 34 Vegas casino resort sing disetel kanggo entek carane kanggo muter roulette casino.
Duweni potensi kena pengaruh Strip situs kalebu AMG Las Vegas, ing Westgate, ing Tropicana, Langkawi lan Stratosphere, nalika sepuluh downtown Vegas situs sing uga disetel kanggo bakal diangkah. Las Vegas kasino sing bracing kanggo panas saka crah sawise unionized buruh milih kanggo pindhah metu ing serangan ing 1 juni. Ing taun 2002, kasino ngadhepi padha serangan ancaman nanging sing menehi hasil anyar iki makarya metu ing dina sing padha buruh padha dijadwal kanggo lumaku mati proyek carane kanggo muter roulette ing casino.
Industri kita kudu inovasi tanpa rusak tutul manungsa." MGM Resorts makaryakke 10 saka 34 Vegas situs madhep potensial serangan tumindak, nalika Caesars Hiburan sabanjure ing dhaftar karo wolung acara carane kanggo muter roulette casino. A 1984 serangan iki luwih acrimonious lan luwih bakal ngrusak, tahan liwat rong sasi sadurunge pegawe tentrem iki dibalèkaké.

Culinary Uni sekretaris-bendahara Geoconda Argüello-Kline disebut serangan "resor pungkasan," ngandika buruh arep kanggo nggayuh persetujuan anyar nanging sing disiapake kanggo mencet picket garis yen ana kang ora persetujuan dening 1 juni.