acau Sekretaris kanggo Ekonomi lan Finance Francis Tam Pak Yuen (digambarke) on Thursday ngandika sing kutha kang revenue game reged (GGR) saka sawijining kasino wis samesthine kanggo nyelehake luwih ing oktober – biji taun-taun – saka kurangé populasi katon ing September. GR ing September nyusut 11.7 persen taun-taun kanggo MOP25.6 milyar (US$3.2 milyar), miturut data resmi.r Tam nuding metu sing ana isih luwih saka minggu kanggo pindhah sadurunge pungkasan oktober, nanging ngandika pamaréntah wis dikarepake ageng taun-taun kanggo nyelehake oktober kang GGR adhedhasar nambah revenue kanggo sasi kanggo tanggal.wigati saka Kredit Suisse AG minggu iki ngandika GGR nganti 19 oktober ngadeg ing MOP18.7 milyar, nggambarake saben dina rata-rata revenue (ADR) saka MOP984 yuta carane kanggo muter roulette casino. Game analysts sing dikarepake liwat 20-gulung persen taun-taun ing oktober.nalysts ing Daiwa Pasar Ibukutha ing ana ngandika padha ngira oktober total GGR kanggo ndeleng "wutah negatif saka 21 persen kanggo 25 persen taun-taun".n Thursday, Macau resmi ngandika recovery ngirim teka ing separo kapindho 2015, ing ngisor iki bukaan saka anyar casino resort carane kanggo muter roulette ing casino. Ing phase kapindho saka Galaxy Macau, Malaysia casino resort saka Galaxy Hiburan Group Ltd, lan Melco Makutha Hiburan Ltd Studio Kutha, uga ing Malaysia, iku amarga kanggo mbukak taun sabanjuré.r Tam uga nuding metu sing ngakibataké kemunduran ing industri game ora nabrak sektor liyane carane kanggo muter roulette casino. Kang disorot sing kutha wis tampi liyane turis ing sangang sasi kapisan 2014 saka taun sadurunge, kang nyopir munggah revenue ing lokal hotel, restoran lan kopi free 88 rejeki slot mesin. Dianyari ing 8.50 am, 25 oktober) free adorned merak slot mesin.