Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 apa casino wis loosest slot ing northern california. Mallory Smith lan David Prager, dhisikan final tabel eliminasi ing Dina 2, sante paydays saka $14,228 lan $10,921 mungguh apa casino wis slot loosest.

Final tabel iki ngrambah ing dina 2, nanging muter terus menyang Dina 3 minangka enem pemain padha isih aktif, kalebu Buchman lan Kravchenko, sing ngadhepi Alexander Denisov, William Thompson, Bryn Kenney lan Nabih Helmi apa casino wis loosest slot ing oklahoma. Kravchenko luwih saka dijamin investasi dhisikan karo njupuk-ngarep saka $73,360, salawasé Buchman diklumpukake $118,785 lan kang kapindho juara kang gelang cafe black jack werna cirencester.

Kravchenko ndadekake kanggo macem kepala munggah Eric Buchman, highly ngalami New Yorker sing diselehake papat ing 2009 World Series of Poker acara utama, menang kang kapindho WSOP gelang iki minggu sawise tegang kepala munggah marang misuwur rusia poker pro Alexander Kravchenko ing acara 34, a $1,500 tuku-ing Pitung Kertu kandang jaran kontes. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] Buchman vs.