Loro-lorone wong padha nahan sawise Australian federal police sijine metu sok dong mirsani internasional hukum pelaksanaane agensi nuntut sing penangkepan. Perusahaan iku dipercaya kanggo dadi tanggung jawab kanggo nganti 70 persen saka kabeh obatan ilegal trafficked menyang Australia liwat 20 taun kepungkur. Lee Chung Chak pracaya dadi dhuwur-peringkat anggota 14K triad lan saka pidana jahat organisasi "Perusahaan." Uga dikenal minangka Sam Gor, Perusahaan punika super-klompok kawangun dening aliansi saka sadurunge sengoku triad fraksi diamond casino ing tucson arizona. Reputed triad obatan boss dipuntudhuh saka laundering mayuta-yuta liwat Makutha Melbourne Casino kang VIP kamar iki dipenjara ing Thailand ing desember, panguwasa ing Asia kidul-w├ętan bangsa ngandika diamond casino ing tucson az.
Polisi ngomong padha retak kode Perusahaan digunakake kanggo komunikasi karo gang. Wong loro sing samesthine kanggo bakal dikenani biaya ing Australia karo ngimpor illicit obatan dasawarsa kepungkur, miturut Reuters.
Ing ease karo kang Makutha Resorts diijini dhewe kanggo eksploitasi dening diatur angkara kanggo tujuan saka laundering dhuwit wis dijaluk priksaan umum ing New South Wales diamond casino heist karo randoms. Penangkepan makili ageng kudeta kanggo Australia hukum pelaksanaane marang salah siji saka paling gedhe narcotics smuggling organisasi ing donya. Piyambakipun dipenjara pungkasan sasi ing Amsterdam diamond casino ing glendale arizona.
Iki sing dadi bungah ala WANGER.