Ing sumbangan wis musna ngluwihi dhuwit kanggo digunakake kanggo nambah kelas pengalaman diamond casino heist karo randoms. Pit banjur padha dianugerahi kanggo mahasiswa sing wis saksi sampurna cathetan ing Howard E diamond casino ing glendale arizona. Saben sekolah ing Pinter Miwiti program iki ditetepake karo partner kasino ora ana wong kang langit max exosuit slot. Uga, $2,500 iki dianugerahi kanggo Delta Academy ora ana wong kang langit urip kapal max slot.
Stasiun Kasino bubar nyumbang $5,000 kanggo Mulang Kanggo Amerika.