Pungkasan agustus, Walanda' Kansspelautoriteit (KSA) awak peraturan dileksanakake €300k nggoleki ing Betsson kang Corona Ltd tambahan, ing kang Oranje lan Kroon merek operate.
Ing Wednesday (24), ing krooncasino.com domain wis redirecting pelanggan kanggo Casino Juara situs lan kurban pelanggan 'prayaan bonus' kanggo ijol kanggo maksud disorientation padha bisa experience. Walanda disetujoni anyar online gambling aturan ing februari nanging iku uga ora nganti agêng-2020 sadurunge KSA ngajak internasional operator kanggo aplikasi kanggo walanda lisensi.

Betsson bubar debut identitas anyar kanggo loro sawijining utami walanda-madhep casino online merek, Oranje Casino lan Kroon Casino curso de poker em fortaleza. Betsson wis nyuwun iki nggoleki, adhedhasar sawijining yakin yen situs wis netepi karo kabeh ditrapake ing anané saka "EU-cecek gambling aturan" ing Walanda curso de poker andre akkari download. Betsson angsal loro camping ing 2014 saka Malta-dilisensi tenan Oranje lan Kroon curso de poker para principiantes. Oranjecasino.com tetep aktif kanggo wektu kang nanging sawetara walanda afiliasi pratelan ngalih bakal digawe sasi sabanjuré minangka k ing blackjack. Gambling Online operator Betsson AB rebranding sawijining loro utama walanda-madhep kasino online sawise padha penalized dening search gambling pengatur.