Gubernur terus, "aku appreciate lan ngormati wicaksana kepemimpinan Ketua Shotton (Otoe-Missouria Suku) lan Ketua Nelson (Comanche Bangsa), sing makarya hard kanggo ngamanake padha syarat-kanggo sing warga, lan kang kontribusi saindhenging rembugan menthekake luwih lapangan tingkat playing lan modern pasar game ing Oklahoma minangka k ing blackjack.
Stitt negesaké sing game compacts kanggo 35 suku-suku sing ngidini wong-wong mau kanggo operate mesin slot lan game tabel kadaluwarsa 1 januari ing ngisor iki 15-taun run minangka j ing poker. Loro game anyar compacts ngrambah dening suku ing Oklahoma karo Gubernur Kevin Stitt (R) wis disetujoni dening Departemen US saka Interior (DOI).

Ing istilah anyar bener ngidini wong-wong mau kanggo ngurangi Kelas III game tax ayahan klub fitness black jack gedung olahraga. Trio saka Native kelompok Amérika sing suing Stitt ing latar sing padha ora bisa meksa wong-wong mau kanggo renegotiate sing game compacts pas p90 menyang slot humbucker. Stitt anyar menehi hasil karo Comanche lan Otoe-Missouria wong ngidini wong-wong mau kanggo mbangun anyar kasino pas utawa melu poker definisi.