Ing legalities sing saubengé ing tatanan saka industri monopoli sing bisa duweni potensi stymie saingan karo amerika daya, kalebu nyopir munggah prices lan kabeh sing iki bisa entail, bisa tetep setunggal ing pengadilan, utawa ing paling banget, makarya bebarengan ono buri layar kanggo nyegah saka kedados..
Wus kanggo luwih sukses saka leluhur sing limang negara wakil kang bill seeks kanggo "nyedhiyani lisènsi, pendhaftaran, angger-angger, lan pajak saka fantasi kontes operator." Testifying ing pangrungon saka bill ana ing Omah Cara lan Liya Komite, Negara Wakil Trey Kelley (R-Cedartown) mekso DFS iki game skill sing dibutuhake sinau lan laku pas for free slot kopen. Gambling tagihan sing teka nglukis lan cepet ing Georgia pas p90 ing humbucker slot. Kok?Siji teori iku anti-masalah dateng pas kula maybelline geant casino. "Kajaba dprd ana kekarepan kanggo lali mayuta-yuta floridians duwe hak kanggo muter Amérika kang newest pastime nasional, padha kudu tumindak kanthi cepet kanggo nganyari hukum dening maringaken aturan sing nglindhungi hak kanggo muter." Florida uga gagal nyoba kanggo legalize DFS pungkasan taun nalika aktif regejegan karo Seminole suku liwat hak kanggo kurban blackjack njupuk precedence. Galvano lengkap aturan seeks kanggo alamat kabeh negara kang gambling masalah, kalebu DFS angger-angger, ing salah siji bill 2 ton blackjack lantai jack.