Partai di dudohake sing paling standar bearer ing Donya Poker Tour Championship saiki ditindakake ing Bellagio ing Las Vegas.152-kuwat lapangan ing taun iki kang WPT Juara nggawe warta kanggo kang cilik wiwit 2003 kang 111 saingan njupuk menyang felt. Oh yeah, lan sawetara enom punk dijenengi Shaun Deeb menang unprecedented papat SCOOP 2012 acara (lan kang kalima sakabèhé) dening njupuk $2k JARAN judhul pas kula maybelline geant casino. Ing Eropah, Pablo Rojas menang Estrellas Poker Demo Ibiza acara utama, outlasting 268 saingan kanggo entuk mung ing €41k. Truesdell saiki bakal saingan kanggo WSOP Juara Nasional ing Vegas awal juli 6 2 ton blackjack lantai jack. Ing Estrellas nggeser kanggo San Sebastian ing juli 26 2 1 rintangan roulette. Andrew Nguyen iki pungkasan tiba ing Truesdell tangan, njupuk $126k kanggo liya panggonan 2 1 roulette nang. Pungkasan taun kang lapangan iki 220, munggah saka 195 ing 2010 nanging isih cara mati 2007 kang dhuwur-tandha banyu saka 639 2 ton blackjack jack combo kit.
Jerman pro Marvin Rettenmaier ora agen free kanggo dawa paling apik ing slot waras biksu. Nick Grippo menang $10k 'dhuwur' tuku-utama acara, entuk $798k kanggo ngatasi 516 saingan paling apik ing slot headgear osrs.