Wynn Palace saka Malaysia disetel kanggo mbukak ing Maret, nanging saiki pemilik saka ajang, Wynn Resorts Ltd, wis announced sing newest Macau casino bakal telat telung sasi ing bukaan. Tanggal anyar disetel kanggo miwiti juni 25th saka 2016.
Alesan behand wektu tundha amarga construction. Leighton Holdings Ltd., general contractor saka project, dikabari Wynn Resorts lan nyatakake sing padha ora bakal bisa kanggo ngrampungake proyek dening Maret tanggal real money online roulette usa. 2016 bakal taun amba minangka $4.1 milyar Wynn Palace iku salah siji saka sawetara anyar resorts kanggo mbukak real money online poker us. Ing acara anyar, kayata siji dening Wynn Resorts, mugia bakal bantuan Macau, kang wis berjuang minangka pungkasan karo kurangé populasi ing totoan amarga crackdown ing korupsi dening pejabat pemerintah real money online poker with friends.

Wynn Palace bakal fitur 1,700 kamar hotel karo ayu pertamanan, kang bakal kalebu lake karo fountains lan gondola amami o faccio un casino canzone. Casino kanggo hiburan, spa kanggo istirahat, toko toko, pangan lan wedang wilayah lan papan patemon uga bakal klebu ing properti. amami o faccio un casino accordi chitarra.