Ing Korea Kidul lan lokal operator casino Grand Korea Luang Company Limited wis kabaripun announced sing dikumpulke game reged bathi kanggo juni wungu dening 45,6% sasi-ing-sasi kanggo ndhuwur $13,1 yuta. Miturut laporan saka GGRAsia, asil kanggo Seoul-kantor pusaté tenan iki adoh luwih apik tinimbang kira-kira $7.1 yuta iku chalked munggah kanggo Bisa nalika kang sawetara 18.7% luwih dhuwur nalika nyetel kajawi bab $10.6 yuta iku digawa ing kanggo sing padha 30-dina wektu ing 2020 amami o faccio un casino accordi ukulele. Sumber rinci sing operator tambahan saka Korea Tourism Organization, kang dhewe afiliasi karo bangsa Asia kang Ministry of Budaya, lan Olahraga Tourism, lan iku tanggung jawab kanggo trio manca-mung kasino dumunung nang Millennium Hilton Seoul, Intercontinental Seoul Coex lan Lotte Hotel Busan situs amami o faccio un casino accordi pianoforte. Mesin diminution: Grand Korea Luang Perusahaan Winates kabaripun salajengipun diterangno sing juni wis katon sawijining dikumpulke game tabel kuitansi swell dening 60.6% sasi-ing sasi lan 27% ing taun-taun kanggo nggayuh kira-kira $11,7 yuta amami o faccio un casino accordi. Nanging, operator purportedly tindak ing kanggo nyampekano informasi sing digabungake slot takings wis ngalami gulung saka 24% sequentially lan 19.3% nalika dibandhingake karo sasi padha ing 2020 kanggo rada ngluwihi $1.3 yuta amami o faccio un casino kord. Maneh lag: GGRAsia kacarita sing Grand Korea Luang Perusahaan Winates nandhang sadurungé taun iki minangka sawijining Pitu Luck-branded operasi ing kidul kutha Busan iki shuttered kanggo rolas-minggu periode saka 24 November amerga coronavirus-related uneg-uneg nalika sawijining pasangan saka dhik Seoul enterprises padha mung dileksanakake kanggo re-mbukak saka 15 Maret. Minangka kuwi lan tenan purportedly menapa malih divulged sing menehi kawitan-setengah dikumpulke game reged bathi saiki ngadeg ing wilayah saka $35,5 yuta, kang equates kanggo kurangé populasi saka sawetara 69.7% ing taun-taun, duweni digandhengake 71% lan 59.3% plunges ing sawijining enem sasi game meja lan slot kuitansi kanggo watara $30.2 yuta lan $5.2 yuta mungguh paling kasempatan saka menang ing mesin slot. Mbesuk optimisme: Ing sawijining laporan ing prakara lan Nang Asian Game kacarita sing Grand Korea Luang Perusahaan Winates saiki wus juni asil herald dawa-ngenteni miwiti kanggo sawijining recovery saka financial merbawani saka coronavirus pandemi paling kemungkinan menang mesin slot. Iki kawentar bisa uga bakal mbantu dening 'lelungan gelembung' bubar diadegaké ing antarane Korea Kidul lan Amérika wilayah saka Persemakmuran saka Northern Mariana Islands lan potensial sing rencana iki bisa rauh bakal nggedhekake kanggo nyakup kutha-negara Singapura.

Pindhah prospek: Kuwi revitalization bisa kabaripun uga sepindah Grand Korea Luang Perusahaan Winates minangka formulates apa apa babagan masa depan saka sawijining Pitu Luck-branded operasi nang Millennium Hilton Seoul. Iki 30,569 sq ft perusahaan purportedly pasuryan nyata prospek kang ditutup kanggo apik sawise sawijining juragan di dudohake rencana sing kanggo ndeleng sawijining 22-crita inang ajang ambruk mudhun kanggo bakal diganti dening anyar komersial bangunan kantor. paling kemungkinan kanggo menang ing slot.