Apike, ahli Japanese wis rampung sing Wynn kang banget umum lan banget rancorous pamisah karo Okada bisa bener bantuan kemungkinan sawijining garnering casino lisènsi ing Jepang, sawise negara bakal watara kanggo liberalizing sawijining pasar apa obatan nimbulaké compulsive gambling.
Aktif bandjor saka Kazuo Okada feud kamungkinan wis ora mbantu fokus perusahaan. Minangka mung nyata casino-kaya produk saiki sing kasedhiya kanggo warga Japanese, ing pachinko bisnis wis samesthine kanggo njupuk serius kenek saka introduksi saka kasino. Nanging iku crita sing beda ing Nevada, ngendi umum bathi ambruk 8.1%, nggambarake 19% tiba ing revenue game. (Thanks kanggo apa-apa, ngunjungi Asian baccarat paus!) Perusahaan wis berjuang mightily liwat taun kepungkur kanggo njaluk biaya ing kontrol lan, karo karya bab kanggo miwiti ing perusahaan anyar Malaysia strip project ing Macau, mbuwang bakal tetep badhan kanggo saperangan sabanjure taun apa maning sampeyan bisa orane katrangan metu ing casino.

Senajan SJM makaryakke luwih saka setengah saka Macau kang kasino, perusahaan isih nunggu ing persetujuan kanggo miwiti pambangunan ing sawijining page game operasi ing lucrative Malaysia strip apa maning sampeyan bisa katrangan ing casino. Net income wungu kanggo HK $1.7 b (US $220m) adhedhasar 8.5% munggah ing revenue game kanggo HK19.7b ($2.537 b) apa pinggiran ora duwe omah ing blackjack.

Wynn Resorts Ltd.dikirim mundhut net saka $140.6 m ing Q1 2012, nyeret mudhun dening kinerja miskin ing sawijining Las Vegas situs pitik ranch casino mbukak.