Kita pracaya sing iki [DOI] persetujuan iki mimpin dening politik lan cynical nyoba kanggo politik gawe piala Gubernur [Gretchen] Whitmer (D) amarga dheweke ana galak kritikus saka Presiden Trump lan kampanye gumregah marang kang pamilihan punika malih nalika ing negara sanget penting kanggo Trump kang re-pemilu kampanye," huruf saka pemimpin suku ndhukung apa saben poker chip worth. Ing layang dikirim menyang DOI Inspektur Umum Tandha Lee Greenblatt njaluk sing miwiti diselidiki, ditambahaké sing Interior kang tumindak padha kanggo "pasukan Gov. "Menehi gubernur kesempatan kanggo nggawe 3,000 proyek karo stroke dheweke pals knthi angel panggolekan dheweke ing posisi angel," Tameng ngandika, minangka kacarita dening Detroit Warta iku cherry emas casino kewajiban.
Gubernur wis siji taun saka DOI ngatur kanggo mutusaké apa kanggo concur lan nggedhekake suku Kelas III game kompak punika catur luwih saka poker. Telung suku-suku ing Michigan sing takon KITA Interior Departemen (DOI) kanggo neliti agensi kang tumindak hubungane Native American gambling ing sadurungé sampurna iku cherry emas casino nyata. Tara Sweeney, asisten sekretaris DOI kang Bureau of Indian Urusane, mrentah sing suku pancen wis leluhur hubungan kanggo Muskegon. Sethitik Kali juru wicoro Tom Tameng ditolak panyokro bowo sing politik padha pasukan nyopir konco Interior desember kasil. Tanah iki biyèné latar saka Tlaga Gedhe Ketinggalan Racetrack.