Lan sing nalika padha ngakeni sing transaksi padha mung direkam dening DeNunzio ing juli 2013, ngandika iya supaya adhedhasar saran legal lan sing ana apa-apa salah karo backdating dokumen kanggo mlaku nggambarake tanggal sing menehi hasil iki ngrambah.
Miturut penuntut, grup wedi Lightbody kang pidana kepungkur lan dikenal association karo Mafia tokoh bakal kiamat menehi hasil, pracaya sing Wynn bakal ora ana maneh dadi kasengsem ing mundhut property amarga yen piyantun kaya Lightbody iki melu ing negara Game Komisi bakal nolak aplikasi pechanga resort casino 45000 pechanga parkway temecula ca 92592. Wynn pejabat ngandika sing preduli saka putusan, padha ora bakal duwe komentar pechanga resort casino wiki.
Uga opting ora kanggo komentar iki a spokeswoman kanggo Game Komisi apa iki kebak ngiringake poker mati. Nanging, iku ndhukung dening kadakwo kang pengacara sing Lightbody wis ditransfer kang 12 persen kapentingan ing Everett property sasi sadurunge Wynn menehi hasil. On Friday, Charles A apa iki blackjack ointment begalan.

Sawise kaputusan iki announced, Lightbody lan codefendants Dustin DeNunzio lan Anthony Gattineri lan kulawargané ngrayakake acquittal, minangka kacarita dening Boston Globe. Ing related news, ing April 25, Wynn Resorts menang tombol lingkungan persetujuan kanggo sawijining Wynn Boston Pelabuhan casino proposal. Luwih saka 15 saksi, telung minggu saka mirengake opo, atusan saka kaca dokumen, lan jam tape rekaman ngasilaken ing hakim, sing dipilih ing April 11, deliberating kanggo kira-kira nem jam kanggo tekan sawijining putusan. Ing ngisor iki ana kang putusan, integritas saka aplikasi proses iki maneh ditakokake dening agung makili Mohegan Sun, kang kompetisi marang Wynn kanggo wilayah kang mung casino lisènsi lan wis wiwit ngajokake tuntutan hukum marang Massachusetts Game Komisi apa vaksinasi slot ora kasedhiya. Lightbody lan loro codefendants padha dipunbebasaken dening federal hakim saka biaya sing padha schemed kanggo ndhelikake Lightbody financial kapentingan ing lucrative menehi hasil kanggo advertisement saka Everett tanah kanggo Wynn Resorts kanggo mbangun perusahaan ngajokaken $2 milyar casino casino les sables d kuning les lencana.