Sawise disgracing bangsa ing Piala Donya pungkasan karo sing pungkasan wengi partying, gambling lan umum carryin' ing, Inggris manager Fabio Capello wis begalan Garwa Lan Gendhakan kang pemain saka lelungan karo partners kanggo Afrika Kidul nyata wektu game casino ora bonus simpenan. Supaya saiki padha bakal duwe kanggo tetep ngarep piyambak – kajaba mesthi John Terry nemtokaken kanggo ngomong jancok sing kanggo Piala Donya lan bantuan wong-wong mau metu karo, erm, babysitting cepet mbayar casino online uk.

Supaya kanggo supaya wong-wong mau perusahaan ing wong-wong long sepi bengi Pantun Daya wis teka munggah karo 'Piala Donya Randha kang Sepindah' – dildo, kanggo sampeyan lan kula – thoughtfully honed ing wangun saka Piala Donya dhewe cepet mbayari casino online in india. Saiki apa karo iku kang 1 April soko mambu amis kene – lan aku ora mung ateges Colleen Rooney – nanging salah siji cara, iku crita sing geli kula meh minangka produk bakal Abigail Clancy lan co. cepet mbayari casino online kanada.