Senadyan jeneng kang ngempet umum diantara olahraga bettors sing rak mbayar surcharges, ketoke sawetara Ngiringake pemain felt nangani ana sneaky cara kanggo swara anti-Semit sentiments. Saliyane kanggo bisnis lan philanthropic aktivitas, Haughey ora slouch ing felts, gadhah entuk liwat $275k minangka antusias poker amatir, karo papat WSOP cashes lan 2008 EPT sisih acara judhul. Ing salah siji saka weirder item warta minggu iki, pemain ing Lengkap Ngiringake karo layar nangani "IHateJuice" wis dipeksa kanggo owah-owahan jeneng punika catur luwih saka poker. Kosok baline, BAMMA iklan saiki bakal nyerbu PKR kang poker kamar iku cherry emas casino nyata.

Mangsa 2 saka Amérika Lor Poker Demo bakal kenek California Pit Casino ing Los Angeles Maret 5-10 lan Connecticutt kang Mohegan Srengenge saka April 8-13 pitik ranch casino ditutup. 16-20 ing Sao Paolo, Brazil lan seger negara, Kolombia, bakal ditambahake kanggo 2011 jadwal cirrus casino ora bonus simpenan.