Acara tujuan kalebu Wina, Prague, Budapest, Riga lan Ljubljana karo fokus khusus ing saindhenging pasar berkembang druid tingkat pisanan nulis slot.
CEEGC 2018 bakal sepisan maneh fitur peraturan lan selaras related panel diskusi bab Romania, Bulgaria, Ukraina, Belarus, Slovakia, Republik ceko, Hongaria andPoland, nanging uga bakal fokus ing tanggung Jawab Gambling, AML, Lisènsi tata Cara ing Uni Eropah, Inovasi lan bakal fitur khusus IMGL MasterClass™ druid tingkat 1 nulis slot. Minangka ing sadurungé taun, ing konferensi winates kanggo 125 delegasi lan bakal dadi tuan rumah khusus jaringan sesi kanggo delegasi kanggo ketemu lan salam karo emphasis saka njupuk kanggo ngerti saben liyane wilayah saka bisnis druid tingkat 2 nulis slot.
Ing cendhak, padha nutupi wilayah paling saka Eropah karo acara internasional sing ngawula lokal lan industri global, ngoptimalake kesempatan jaringan lan nggawa topik monjo menyang orane katrangan jason alexander poker bayi gembrebek. Kanggo rincian liyane babagan tanggalan, agendas lan lokasi, ngunjungi Acara Manggon/Konferensi bagean ing europeangaming.eu Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre jason koon partai poker blog. Ndhaftar kene!Bab organizer, Eropah Game Media lan Acara (biyèné EEGMedia/EEGEvents) Eropah Game Media lan Acara anjog media lan boutique event organizer perusahaan ing Uni Eropah jason aldean blackjack ranch kupluk. Ing acara manggon/konferensi divisi ing pangisian daya saka ngatur boutique gaya eksekutif game acara sing fokus ing nggawa nang informasi saka game ndhuwur ahli ing Uni Eropah lan ngluwihi. Sampeyan bisa ndeleng lengkap agenda ing pranala ing ngisor iki. Wis announced sponsor acara sing NetEnt, BetConstruct lan Ron Tal, Drihem& Co.

Umur Mesin Intelligence lan carane aturan kudu tetep munggah karo teknologi subtitle saka 2018 acara "umur Mesin Intelligence lan carane aturan kudu tetep munggah karo teknologi" lan agenda kebak isi kualitas dhuwur.