Terakhir punika tindakake-munggah kanggo Le Kaffee Bar, lan kapindho game dikembangaké dening new game sawijining studio, All41 Studios, kang bakal nyediakake isi eksklusif kanggo Microgaming cepet mbayari casino online australia. Populer ngulandara seeker kang nggoleki kanggo ilang bandha iku duweni saka game developer, Stormcraft Studios, kang njupuk wong-wong jero menyang jantung banget alas Amazon, ing 2016 ing panelusuran saka storied kutha emas partai poker irish mbukak online.
Nanging pembuangan saka dapper ngumbara bakal kudu ngenteni nganti tiba iki kanggo wong kasil ing panelusuran anyar partai poker irish mbukak satelit. Kanggo ngrameke wusana, saka 15 juli 4 agustus MPN bakal mlaku Iwak Partai ulang Tahun Bonanza promosi, sing bakal nyedhiyani pemain karo segara kesempatan kanggo rol ing sawetara ganjaran gedhe ing khusus re-dideleh ono panggonan Iwak Partai jackpots lan saben freerolls partai poker irish mbukak asil. Ing prayaan saka Jim kang bali, panyedhiya branded sawijining Ngadeg R13 ing iGB Manggon!, ing ngendi ing juli 17 & 18 pamiarso padha bisa kanggo demo lan njaluk nyolong saka game mbesuk. Rolling Reels fitur: Ngomentari ing diantisipasi rawuh saka judhul anyar, Pangareping Commerical Pejabat kanggo Isle of Man basis panyedhiya, Jean-Luc Ferriere, digunakake resmi release penet kanggo ngomong...
Mesir ngulandara: ing Ngisor iki ing hbs saka debut sukses saka Jim El Dorado ing 2016, apik Indiana Jones-esque karakter saiki munggah kanggo kang khakis ing gaweyan kanggo miyak misteri saka ing tanah Mesir partai poker inter transfer akun. 'Diwenehi sukses lan popularitas saka Alas Jim El Dorado, kita sing tenan looking nerusake kanggo nyinder apik karakter kang sabanjuré outing, minggu iki ing iGBLive!Ing game anyar kalebu kriya pinunjul lan nglipur mekanika, kalebu populer Rolling Reels™ fitur, lan Stormcraft Studios wis disetel pathokan anyar ing crito visual ing industri kita.' Juli upoyo: Iya kita sebutno soko bab multi-tasking?' Kita lagi mung setengah-cara liwat sasi lan Microgaming wis dibukak Sherlock saka London, dikembangaké istimewa dening Rabcat, kreator saka Kraton Site II™ lan Crystal Rift™, bebarengan karo limang-rol, sangang-payline online slot, Piandel saka Sahara carane njaluk stun bedhil kanggo casino heist.