Schneiderman kantor dipuntudhuh DraftKings lan FanDuel marketing pitches (a) kinanthi pelanggan menyang mikir padha prayoga dijupuk ing ngakoni awis bebungah, (b) mboten saguh kanggo nyampekano informasi kaluwihan wujud dianakaké dening DFS sharps wielding otomatis skrip pribadi, (c) misrepresenting keuntungan saka simpenan bonus lan (d) mboten saguh kanggo ngelekake pelanggan minangka kanggo risiko saka overindulging ing DFS kegiatan mesin free casino game slot. Saben fantasi olahraga operator DraftKings lan FanDuel wis ngrambah menyang utang karo New York negara kang agung liwat mblusukake claims iklan. Sanadyan perusahaan utang dibutuhake wong-wong mau kanggo ngakeni AG kang claims mesin anyar-muter casino free. Ing bali, Schneiderman sarujuk kanggo ngaso kang gambling ilegal biaya marang operator nanging dilindhungi undhang-undhang hak kanggo nguber penipuan biaya preduli saka sembarang owah-owahan legislative mesin slot kanggo muter for free. Andrew Cuomo resmi disetujoni DFS ing negara ing agustus nanging Schneiderman sadurunge wis dielingake sing caket hukum owah-owahan ora ateges mburi konsumen penipuan tuntutan hukum kantor kang wis dibukak ing pungkasan 2015 dhaptar online slot bonus.